spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 23, 2024
Altele
    AcasăEvenimentTârgujieni prinși fără permis

    Târgujieni prinși fără permis

    În urma unor controale de rutină, polițiștii gorjeni au depistat doi tineri, ambii din Târgu Jiu, care conduceau mașini, deși aveau permisul suspendat.

    „La data de 22 octombrie 2024, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Gorj au depistat în trafic un bărbat, de 36 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce ar fi condus un autoturism pe D.N. 66 – Drăguțești, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din luna aprilie a anului 2024.
    Totodată, la data de 22 octombrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul Ordine Publică au depistat în trafic un bărbat, de 36 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce ar fi condus un autoturism pe Aleea Teilor, din localitate, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din luna iunie 2024.
    În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    spot_imgspot_img

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!