spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateCauza morții bărbatului găsit pe fundul piscinei din Târgu Jiu

  Cauza morții bărbatului găsit pe fundul piscinei din Târgu Jiu

  Bărbatul de 40 de ani, din Bălești, care a decedat, la sfârșitul săptămânii trecute, într-o piscină din Târgu Jiu, a murit în urma unui infarct. Aceasta este concluzia la care au ajuns medicii legiști, în urma efectuării necropsiei.

  Momentul în care acestuia i s-a făcut rău și a ajuns pe fundul piscinei a fost filmat, întâmplător, cu telefonul mobil de către o femeie, care își filma soțul și copilul. Pe filmare se observă cum Mădălin dă din brațe de două ori și se duce la fundul bazinului. Aceasta nu și-a dat seama că este ceva în neregulă cu Mădălin. Femeia credea că bărbatul înota. Abia după aproape 3 minute și-a dat seama că este ceva în neregulă și și-a anunțat soțul, care l-a scos imediat din apă, fiindu-i acordat primul ajutor medical, dar fără rezultat, fiind declarat decesul.

  „Era un băiat deosebit și muncitor“

  Mădălin era recepționer la un hotel din Târgu Jiu și era din comuna Bălești. Mădălin Ungureanu, primarul din comuna Bălești, spune că era un tânăr de ispravă: „Este din satul Tămășești. E inexplicabil ce s-a întâmplat. Este o tragedie”.

  Bărbatul nu era căsătorit. Rudele și cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc, deoarece nu suferea de vreo afecțiune.

   

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: