spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăPoliticSe fac cărțile în PNL Gorj. Cine e cu cine?!

  Se fac cărțile în PNL Gorj. Cine e cu cine?!

  Este o nouă perioadă de tensiuni în PNL Gorj, după anunțul făcută de liderul Nicolae Ciucă. Comisia care va analiza situația deputatului Dan Vîlceanu, care a revenit la organizație, după ce a pierdut funcția de secretar general al PNL, trebuie să decidă cine va conduce PNL Gorj, de acum înainte. Între timp, se duc negocieri în spatele ușilor închise, primii candidați pentru această funcție fiind deja ofertați de mai marii partidului.

  Primarul Municipiului Târgu Jiu, liberalul Marcel Romanescu și senatorul Ion Iordache (care a câștigat alegerile cu PNL, dar acum este la Forța Dreptei), sunt primele nume vehiculate pentru preluarea șefiei PNL Gorj. Unul dintre ei a spus “pas”. „Eu zic că a fost statutară toată această procedură de la PNL Gorj. Din câte știu eu Marcel Romanescu și-a manifestat intenția de a candida. Cred că vor fi mai mulți. Este o funcție grea. Dar niciun joc de putere de la Gorj nu se poate suprapune asupra organizației județene. În privința domnului Ion Iordache, au fost discuții dar este un tip „fair play””, a declarat deputatul liberal Gheorghe Pecingină pentru radio Infinit.
  Marcel Romanescu se ferește să vorbească despre o posibilă candidatură, preferând să aștepte concluziile comisiei instituite să analizeze situația de la Gorj: „Eu, de ceva timp, spun că această situație trebuie clarificată. Trebuie analizată incompatibilitatea domnului Dan Vîlceanu. A ocupat simultan două funcții, e dificil să fii și coordonator unei organizații județene și secretarul general al partidului”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: