spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateDouă companii din Germania angajează 250 de măcelari prin rețeaua EURES

  Două companii din Germania angajează 250 de măcelari prin rețeaua EURES

  AJOFM Gorj anunţă persoanele interesate pentru ocuparea unui loc de munca in strainatate ca in aceasta perioada prin serviciul EURES sunt disponibile 250 locuri de munca in GERMANIA in meseria de taietor de carne si lucrator in productie, prin Agentia Federala de Munca – Serviciile de Plasare Internationala ZAV, ca reprezentant al angajatorului german, 2 companii specializate in prelucrarea carnii de porc si de vita cu sediul in Landul Renania de Nord – Westfalia, localitatea Münster, respectiv Rheda-Wiedenbrück.
  „Activitatea presupune: sacrificarea de la drive-in la depozitul frigorific; dezosarea si taierea carnii in functie de cerintele clientului; ambalarea bucatilor de calitate superioara, alte activitati de productie, taierea bucatilor de carne (numai ca taietor de carne); ajutor in productia de alimente; preluarea si ambalarea produselor.
  Cerintele pentru aceste locuri de munca sunt: constituie avantaj calificarea profesionala in industria alimentara, in special ca macelar, experienta profesionala in domeniu si permisul de conducere categoria B; rezistenta fizica, toleranta la frig si umiditate; disponibilitate de a lucra in schimburi (inclusiv in ture de noapte); manipularea constienta si responsabila a marfurilor si alimentelor; respectarea normelor de igiena si a metodelor de lucru. Cunostintele de limba germana constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii. Salariul oferit porneste de la 9,75/10 euro brut/ora, la care se adauga un bonus de prezenta de 1 euro/ora, care se plateste si in cazul concediului aprobat, plus alte beneficii in functie de postul ocupat, calificare si experienta profesionala“, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Gorj.
  Angajații vor avea o persoana de contact care vorbește limba romana și acordă sprijin si asistență în ceea ce priveste formalitatile necesare in relatiile cu autoritatile. Se asigura cazare in apartamente mobilate contra cost – aprox. 230 euro/luna, cu totul inclus, precum și echipament de lucru.

  Durata contractului este pe perioada determinata, de 12 luni, cu posibilitatea de angajare permanenta ulterior. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 40 ore/saptamana. Este posibila efectuarea de ore suplimentare.

  Termenul limita pentru aplicare este sfârșitul lunii septembrie.

  Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj,

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: