spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateFaptele penale incredibile de care este acuzat primarul comunei Albeni

  Faptele penale incredibile de care este acuzat primarul comunei Albeni

  Ionuț Stan, primarul PNL al comunei Albeni, continuă să taie și să spânzure în localitate, cu toate că este cercetat în mai multe dosare penale. Acesta are un comportament ciudat, iar subalternii și cei care îl cunosc spun că edilul ar avea probleme să treacă un examen psihologic serios. Până acum, polițiștii și procurorii nu l-au deranjat prea tare pe edilul din Albeni.

  Acuzațiile sunt acum mult mai grave pentru că vizează infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu, instigare la fals și uz de fals, iar infracțiunile din Codul Penal pot continua. Dosarul se află în cercetare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, iar mai mulți angajați din Primăria Albeni au fost chemați la audieri.

  Ar fi dat bani să fie angajat, după care a fost pus să muncească la vila primarului

  Primarul din Albeni este acuzat că a primit sume de bani pentru angajarea unor persoane. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, primarul este cercetat pentru că a pretins bani pentru angajarea unei persoane. Banii, în cuantum de 3000 de euro, ar fi fost luați printr-un apropiat. Mai mult decât atât, persoana care susține în plângere că a dat șpagă să fie angajat la Primăria Albeni a fost luată la muncă, în urma presiunii la care a fost supusă, de primarul Stan la vila pe care acesta a ridicat-o în municipiul Târgu Jiu. Și alți angajați din Primăria Albeni ar fi muncit la vila edilului, iar aceștia figurau că se află în slujba cetățeanului.

  Acuzat că a condiționat să semneze pentru acordarea sporului de COVID-19

  O altă faptă cercetată de anchetatori și care a fost menționată în sesizarea penală este că primarul Stan ar fi pretins de la cei patru angajați din primărie care au fost angrenați în combaterea pandemiei de COVID-19 ca o parte din sporul acordat în perioada stării de urgență să ajungă în buzunarul lui. „El semnează, dacă i se pune și lui ceva în plic“, se arată în sesizarea penală. «Păi cât să punem?», ar fi întrebat salariații. «Cât credeți voi», ar fi răspuns primarul liberal. Toate aceste fapte sunt verificate de oamenii legii.

  Înregistrare video cu primarul Stan

  Cireașa de pe tort este o înregistrare video care ar exista și ar fi fost depusă ca probă la organele de cercetare, în care primarul comunei Albeni recunoaște că a primit bani pentru anumite angajări.

  Înregistrarea video a fost văzută și de alte persoane.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: