spot_img
11.3 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitatePolonezii au revenit la Târgu Jiu. Vor să construiască sere

  Polonezii au revenit la Târgu Jiu. Vor să construiască sere

  Succes Nic Com investeşte în sere legumicole la BăleştiInvestitorii străini care doresc să ridice în Târgu Jiu mai multe sere au revenit la discuții. Într-o nouă vizită oficială, grupul polonez și-a exprimat intenția de a cumpăra 22 de hectare de teren la marginea orașului. Primarul susține că va scoate la licitație terenul în cauză doar după ce la Primăria Târgu Jiu va ajunge o scrisoare de intenție din partea investitorului.

  “1000 de noi locuri de muncă în activitatea de producție se vor înființa la Târgu Jiu, cunoscutul grup polonez CITRONEX fiind deja interesat, pentru început, de achiziționarea a 22 de hectare de teren în zona Ciocârlău. Aici se vor înființa sere pentru cultivarea de roșii, solariile urmând să aibă activitate tot anul.

  În următorii ani, societatea dorește să ajungă până la 50 de hectare cultivate, urmând ca inițial să angajeze 250 de persoane, iar la atingerea obiectivului menționat să aibă deja 1000 de salariați de aici.

  Este o investiție importantă, de care avem nevoie, mai ales prin prisma noilor locuri de muncă. Modernizarea orașului, investițiile pe care noi le facem în infrastructură, transformă municipiul într-o localitate tot mai atractivă pentru investitori. Creșterea numărului de locuri de muncă și încurajarea concurenței duc la creșterea salariilor din toate domeniile. Toate proiectele pe care le derulăm au ca scop transformarea municipiului Târgu Jiu într-o localitate modernă, dezvoltată, care să concureze cu cele mai importante municipii din vestul țării”, a transmis Marcel Romanescu.

  La licitație se poate prezenta orice investitor fiind declarat câștigător cel care oferă prețul mai mare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: