spot_img
2.5 C
Târgu Jiu
duminică, decembrie 3, 2023
Altele
  AcasăEditorialGroparii și ucigașii politici ai Operei și Memoriei lui Brâncuși!

  Groparii și ucigașii politici ai Operei și Memoriei lui Brâncuși!

  19 Februarie – Ziua Brâncuși, „Titanul din Hobița”- „Părintele Sculpturii Moderne!”
  Proiect parlamentar – Laurian Stănchescu, devenit Lege a Statului Român și Decret Prezidențial!

  Sunt Laurian Stănchescu, membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, membru titular al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România! Președinte, Asociația Culturală „Trăiască Nația și Societatea Transilvană Carpații 24.01.1882 Sus cu Dânsa”

  Sunt autorul proiectelor Avram Iancu, Horea, Cloșca și Crișan, Mihai Viteazul, Tudor Vladimirescu, Ecaterina Teodoroiu… Martiri și Eroi ai Națiunii Române… votate în Parlament, semnate și promulgate de domnul Președintele Klaus Iohannis…!

  Autor al proiectului parlamentar Ziua Națională Brâncuși, semnat și promulgat de domnul Președintele Klaus Iohannis…!

  Toate proiectele mele sunt Legi ale Statului Român și Decrete Prezidențiale!

  Bustul lui Avram Iancu din Guvernul României.. onorează Sala Transilvania…. în virtutea Proiectului depus de mine în Parlament, votat, semnat și promulgat de domnul Președinte Klaus Iohannis!

  Adenda

  Prin Domnitorul Cuza, în 24 ianuarie 1862 se deschide primul Parlament al României… iar București este proclamată Capitala țării după ce, în 22 ianuarie s-a format primul guvern unic al Principatelor Unite ale Moldovei și Țării Românești, condus de conservatorul Barbu Catargi. De atunci și până astăzi, sunt singurul român… care a trecut prin Parlament șase Proiecte! Proiecte (cultural-istorice!) Sunt și singurul om din istoria parlamentară din lume…. care a trecut șase proiecte, devenite Legi și Decrete de Stat!

  Îmi repugnă să mă lupt veșnic cu ucigașii și groparii Culturii Române, acești muncitori necalificați ai spiritualității române… născuți din hazardul unor tenebre preistorice… ! Brâncuși stă dincolo de timpurile sale, Opera sa poate sta la intrarea în oricare Cosmos sau antichitate spirituală! Constantin Brâncuși este Patriarhul lui Dumnezeu, ne-a dus în universalitatea lumii și numele său este înscris pe vecie în Calendarul Universal al Spiritualității… !

  Doar la el acasă tac clopotele de înălțare și onoare a geniului său, doar la el acasă i se jefuiesc și i se distrug amintirile laice și religioase, doar la el acasă este întemnițată memoria sa în ridicole și barbare evenimente de bâlci medieval!

  Parlamentul României mi-a onorat proiectul și a votat Ziua Brâncuși, Președintele României – a semnat și promulgat Legea Brâncuși, devenind astfel Lege a Statului Român și Decret Prezidențial! L-am celebrat pe Brâncuși la Centrul Academic Eminescu din Basarabia – unde a fost declarat Fiu spiritual al Basarabiei! Mulțumesc doamnei Elena Dabija, director, un spirit dedicat neamului nostru cardinal! Am ridicat chipul lui Brâncuși gorjeanul pe această Instituție Națională din Basarabia, iată onoarea supremă acordată Fiului Gorjului în Basarabia!

  În America a primit titulatura sacră de Părinte al Sculpturii Moderne, doar în Țara sa l-am țintuit într-o friguroasă singurătate, într-o moarte postumă – sugrumându-i identitatea românească! Am înscrisuri oficiale de la Statul Român prin care arăt cetățenia română a lui Brâncuși, am un document descoperit după 63 de ani… în care Brâncuși este gonit de Academia Populară Română cu Operele pe care dorea să le doneze Patriei sale!

  Barbarilor și ucigașilor lui Brâncuși din mediocra, inculta și agramata clasă politică, jefuitori și hoți ai tezaurului brâncușian, criminali culturali ai Gorjului, vă avertizez! Sunt cel mai negru coșmar al vostru, vă voi bântui netrebnicia și nemernicia cu strigătul lui Brâncuși de pe patul de moarte!

  PSD ȘI PNL Gorj – Cosmin Popescu și Marcel Romanescu – sunteți două blesteme pentru grandioasa spiritualitate gorjeană, v-ați ivit din canalele subterane ale hazardului, otrăviți respirația mitologiei eroicului spirit gorjenesc, sunteți două eșecuri politice, doi călăi ai celui mai fastuos patrimoniu cultural al lumii – Patrimoniul brâncușian!

  Gorjul este un templu de cultură în istoria lumii, dar mintea voastră este plină cu nisipuri mișcătoare, nicidecum cu luminile boreale ale înaltelor spirite care au dat cardinalitate Gorjului! Toate culturile și națiunile lumii – elogiază și cu sacralitate Ziua Brâncuși – voi dezonorați prin amatorism și interese politice de gașcă – aureola adusă de Brâncuși mărețului Gorj!

  Vă denunț public pentru înstrăinarea și vinderea imaginii Patrimoniului Ansamblului Monumental Brâncuși unor interese străine de sufletul lui Brâncuși și al Gorjului! Sunt înscrisuri care vă condamnă penal la pușcărie! Prin acțiunile voastre de muncitori necalificați ai operei brâncușiene ați pustiit și degradat integritatea și valoarea creației lui Brâncuși!

  Ia-ți îngropat casa părintească în ruine și minciuni, l-ați dezmoștenit de originea gorjenească, îi prigoniți amintirile și îi spulberați urmele din Gorjul brâncușian! Fantome politice ieșite din preistoria cavernelor foșnind ca niște lilieci apocaliptici… prin universul divinului Brâncuși! Netrebnicilor – am documente de la autoritățile române… prin care demonstrez cetățenia română a românului Constantin Brâncuși!

  Doamne, trăsnește cu îngăduință cerească plantele și ierburile otrăvitoare…. care au năpădit truda sculptorului Constantin Brâncuși, artistul din inima Gorjului… cel care ne-a înrudit cu eternitatea Ta!

  Laurian Stănchescu – scriitor, istoric literar, jurnalist!

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Mulțumesc tare mult pentru implicarea în denunțul privind jefuirea și distrugerea Patrimoniului Brâncuși – de către PSD și PNL Gorj! Primiți onorul meu!
   Cu stimă și respect. Laurian Stănchescu!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: