spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitatePersoanele care s-au vaccinat la Centrul de Vaccinare al Spitalului Județean, așteptate...

  Persoanele care s-au vaccinat la Centrul de Vaccinare al Spitalului Județean, așteptate să își ridice voucherele

  Persoanele care s-au imunizat la Centrul de Vaccinare al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu sunt rugate să se prezinte să ridice tichetele valorice din Ambulatoriului unității medicale.
  „Până în prezent, peste 610 de persoane au ridicat tichetele. În cazul în care persoanele imunizate nu mai au adeverința de vaccinare, o pot descărca de pe site-ul Registrului Național Electronic de Vaccinări – https://adulti.renv.ro/users/login
  Bonurile valorice pentru persoanele care s-au vaccinat anti-COVID-19 cu schema completă în perioada octombrie – decembrie 2021 și ianuarie 2022, la Centrul de Vaccinare al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, sunt împărțite de asistentul coordonator al Ambulatoriului SJU, Mihaela Popa“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
  Beneficiarii sunt așteptați la Ambulatoriul integrat al SJU Târgu-Jiu, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 14:00, cu actul de identitate și adeverința de vaccinare eliberată în ziua în care s-au imunizat la Centrul de Vaccinare al Spitalului Județean (pe adeverința de vaccinare este menționat centrul unde s-au imunizat).
  Voucherele în valoare de 100 de lei se acordă persoanelor care s-au vaccinat cu schema inițială (primele două doze Pfizer, Moderna sau Astra Zeneca sau doza unică Johnson&Johnson), nu și pentru doza booster (doza 3). Ele nu pot fi acordate persoanelor care s-au vaccinat mai devreme de 3 septembrie 2021, data publicării OUG ce a introdus acordarea acestor vouchere.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: