spot_img
-1.5 C
Târgu Jiu
joi, noiembrie 30, 2023
Altele
  AcasăPoliticDănuț Bălu, schimbarea de care are nevoie localitatea Fărcășești

  Dănuț Bălu, schimbarea de care are nevoie localitatea Fărcășești

  Localitatea Fărcășești are nevoie de o schimbare. Locuitorii comunei merită mai mult, este de părere fostul primar, candidatul PSD, Dănuț Bălu. Faptul că nici acum oamenii nu beneficiează de infrastructura de bază, cum este apa potabilă și canalizarea, înseamnă că lucrurile nu funcționează. Nici infrastructura rutieră nu este pusă la punct așa cum ar trebui, iar asta dă de lucru viitorului primar.

  ”La baza deciziei mele de a candida au stat abuzurile comise prin localitate în ultimii ani, cum ar fi impunerea unei taxe pe apa nepotabilă, consumată în urmă cu cinci ani. Este un abuz, iar instanța a constatat asta și, cu toate acestea, actuala administrație nu o respectă. Oamenii trebuie să voteze pentru binele lor. Pentru a beneficia de facilitățile la care au dreptul. Am făcut multe lucruri bune pentru oamenii din localitate când am fost primar și cred că aceștia apreciază”, a declarat Dănuț Bălu, candidatul PSD la Primăria Fărcășești.

  Potabilizarea apei în toată comuna este principalul obiectiv pe care candidatul PSD și-l propune să îl realizeze în următorii patru ani, dar și introducerea canalizării prin comună. De asemenea, infrastructura rutieră este un alt proiect despre care Dănuț Bălu vorbește în programul său electoral. Pentru tinerii din comună, Dănuț Bălu vrea să facă un after school, unde aceștia își pot lăsa copiii cu încredere în timp ce ei sunt la serviciu. Atunci când a fost primar, Dănuț Bălu a vorbit pentru prima dată de achiziționarea de tablete pentru elevii din localitate. Iată că acum se simte lipsa acestora, iar achiziționarea lor este esențială în activitatea școlară. Multe dintre proiectele începute de Bălu au fost întrerupte la preluarea administrației de altă echipă, proiecte gândite pentru comunitate, în special pentru elevi și bătrâni. De aceea, Dănuț Bălu vrea cu orice preț reluarea tuturor programelor destinate acestora. Ca exemplu, cursurile de dans, de canto și alte activități bune pentru comunitate.

  – Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Gorj
  – Executat de Societatea NEW GRUP IMPACT SRL
  – Cod mandatar financiar coordonator 21200019

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: