spot_img
30.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPSD Gorj gata pentru alegeri. Este în primele organizații pe țară...

  PSD Gorj gata pentru alegeri. Este în primele organizații pe țară ale Partidului Social Democrat

  Social-democrații gorjeni sunt pregătiți de competiția electorală din 2024. Liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, este convins că organizația pe care o conduce va obține o victorie în toate cele patru scrutine. Structura PSD Gorj se întărește de la o zi la alta, prin veniri de noi membri în partid, potrivit acestuia, gradul de încredere acordat de gorjeni PSD-ul de la Gorj fiind într-un trend ascendent.

  “Vom câștiga alegerile în Municipiul Târgu Jiu. Municipiul Motru îl avem deja. Într-o perioadă scurtă se vor limpezi apele în ceea ce privește situația anumitor persoane. Preocuparea noastră este de a crea o organizație puternică în Târgu Jiu. Organizația Municipiului Târgu Jiu crește de la o zi la alta și acesta este un indicator clar cu privire la percepția cetățenilor. Vin atât oameni politici, de la alte organizații, mă refer la PNL Târgu Jiu, organizație dizolvată, dar vin și oamenii care nu au făcut niciodată politică”, a declarat Mihai Weber la un radio local.

  Liderul PSD Gorj susține că oamenii se îndreaptă spre PSD, după ce s-au convins că această formțiune politică are ca interes bunăstarea cetățeanului. Social-democrații se bucură deja de o masă importantă de susținători în întreg județul.
  “Având în vedere nivelul de încredere al gorjenilor în PSD Gorj și faptul că am fost serioși în privința investiții, ridicării nivelului de trai pentru fiecare cetățean în parte, ne-am propus, în 2024, să câștigăm toate tururile electorale, europarlamentare, prezidențiale, parlamentare și locale. Suntem pregătiți, suntem alături de oameni și asta spune foarte mult. Avem un număr impresionant de primării în jurul PSD, 50 de primării din cele 70 existente la nivel de județ, avem Consiliul Județean Gorj. Organizația PSD Gorj este în primele pe țară ale Partidului Social Democrat”.

  În privința promisiunilor și sondajelor altor lideri din opoziție, Mihai Weber susține că “au fost curente politice care au apărut și au dispărut între timp, care au promis lucruri utopice. Oamenii sunt cei care apreciază, PSD este un partid care are și la nivel național un grad de încredere ridicat”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: