spot_img
0.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăSocialOameni de succes la Conferința educațională V.R.E.M. de la Târgu Jiu

  Oameni de succes la Conferința educațională V.R.E.M. de la Târgu Jiu

  Conferința educațională V.R.E.M. va avea loc miercuri, 16 august, în Parcul Coloanei „fără Sfârșit“ din Târgu Jiu. Acțiunea este dedicată tinerilor, în special liceenilor, care se află în căutarea unui drum în viață.

  Invitați la conferință sunt persoane care au o carieră de succes și care pot să le ofere sfaturi utile tinerilor: Melania Medeleanu, coordonator al Asociației MagiCAMP, Edy Chereji, Magic Maker UNTOLD, Luigi Bambulea, cercetător științific la Muzeul Național al Literaturii Române și Cornel Ilie, solist al trupei Vunk.

  Conferința este organizată de Dana Constantinescu, profesor de limba engleză la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“, în colaborare cu Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“.

  Participanții vor putea pune întrebări invitațiilor

  Dana Constantinescu a precizat că vor fi respectate toate regulile specifice acestei perioade: „Conferința educațională «Viitorul României Este în clasa Mea», care activează cu acronimul V.R.E.M., se află la cea de-a cincea ediție și are tema «Curajul reinventării». Evenimentul va avea loc în aer liber din cauza faptului că nu ne putem desfășura activitatea într-un spațiu închis ca urmare a numărului prea mare de oameni. Va fi un număr limitat de spectatori, aproximativ 250, iar scaunele vor fi așezate la o distanță corespunzătoare, astfel încât vor fi respectate toate regulile din starea de alertă. Vom obține acceptul DSP și vom înștiința Poliția Locală. Vor fi persoane cu termoscanere. Toți participanții vor purta măști. Invitații vor susține discursuri motivaționale pentru tineri, pentru că este o conferință gândită și direcționată către tineri. Fiecare va ține un discurs de 15-20 de minute. La sfârșit va fi o secțiune de întrebări și răspunsuri“

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: