spot_img
27.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăSocialProiectul PACT, lansat la UCB. Aproape 90 de studenți vor avea un...

  Proiectul PACT, lansat la UCB. Aproape 90 de studenți vor avea un loc de muncă

  Proiectul PACT a fost lansat, ieri, la Facultatea de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică de la Universitatea „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu. La eveniment au participat zeci de studenți.

  PACT – Parteneriat pentru Activități de Calificare a Tinerilor – este un proiect implementat de SoftTehnica SRL, în calitate de lider al parteneriatului dintre SoftTehnica SRL, Asociația Excelsior pentru Educație și Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

  Obiectivele proiectului

  Obiectivul principal al proiectului este creșterea ratei de participare a 200 de studenți la programe de învățare la locul de muncă, precum programe de stagii de practică profesioniste și performante, în vederea creșterii ratei de ocupare, prin diferite măsuri de inovare socială, nediscriminare și îmbunătățire a accesibilității, a utilizării și a calității tehnologiilor informației și comunicațiilor, inclusiv prin îmbunătățirea orientării profesionale prin acțiuni inovatoare de consiliere profesională și orientare profesională. La finalul proiectului, 144 de studenți vor dobândi o calificare, iar 88 își vor găsi un loc de muncă. Perioada de implementare a proiectului este de 16 luni.

   
   
   
   
   
   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: