spot_img
11 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 4, 2024
Altele
    AcasăSportCSM Târgu Jiu, victorie în ultimul meci de pregătire, înainte de debutul...

    CSM Târgu Jiu, victorie în ultimul meci de pregătire, înainte de debutul în noul sezon din Liga Florilor

    CSM Târgu Jiu s-a impus și în cel de-al doilea meci din „dubla” de pregătire cu CSM Deva. Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș au câștigat a doua confruntare cu Deva de o manieră categorică, scor 32-18. A fost ultimul meci de pregătire, înainte de debutul oficial în noul sezon handbalistic din România. Săptămâna viitoare, gorjencele vor merge la Pitești, pentru meciurile din Supercupa României.

    După o prima confruntare în care CSM Târgu Jiu și-a adjudecat victoria cu 31-26, la capătul unei partide echilibrate în cea mai mare parte a sa, în cel de-al doilea meci de pregătire, handbalistele lui Liviu Andrieș s-au impus categoric în fața echipei din Deva. Meciul a fost dominat de la un capăt la celălalt de gruparea gorjeană, care a etalat un joc mult mai sigur. După prestația nu tocmai convingătoare din confruntarea de vineri seara, Liviu Andrieș a avut o discuție cu jucătoarele sale înaintea partidei, în care le-a cerut jucătoarelor sale o schimbare de atitudine. Discuția a avut efectul scontat, pentru că CSM Târgu Jiu a arătat o cu totul altă abordare a meciului.

    „Au fost două jocuri bune pentru noi“

    „Au fost două jocuri bune pentru noi. Le-am «urecheat» puțin înainte de meciul de astăzi și am văzut o schimbare totală în jocul fetelor și în atitudinea lor. Fetele trebuie să înțeleagă că având o astfel de atitudine, ca în meciul de astăzi, atunci șansele noastre de a face performanță vor fi mult mai mari”, a declarat Liviu Andrieș la finalul celui de-al doilea meci cu CSM Deva.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: