spot_img
11.4 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 23, 2024
Altele
    AcasăActualitateCe rochii de ocazie sunt potrivite pentru un botez

    Ce rochii de ocazie sunt potrivite pentru un botez

    Desi nu pare, foarte multe femei intampina probleme cand vine vorba despre ce sa poarte la un botez. Este o petrecere la care vor fi prezente foarte multe persoane, deci este important sa arati bine si sa faci o impresie buna. Pe de alta parte, te gandesti ca nu este un eveniment formal, astfel incat nu trebuie sa adopti o tinuta prea sobra, dar nici prea relaxata. Astfel, dilema intervine in momentul in care trebuie sa te decizi cat de eleganta poate sa fie o rochie eleganta si cum poti sa imbini confortul si rafinamentul pentru o astfel de petrecere.

    Am pregatit pentru tine 3 sugestii de rochii de ocazie perfecte pentru un botez la care sa arati impecabil.

    Rochia de seara Rocco

    Farmecul acestei rochii de ocazie este dat de contrastul dintre rosu si auriu. La prima vedere, poate sa ti se para o combinatie destul de greu de purtat, dar adevarul este ca vei fi scutita de un stres suplimentar, anume accesorizarea. Aceasta rochie este in sine un accesoriu, astfel incat nu vei mai avea nevoie de alte elemente care sa ii ofere un aer mai sofisticat. Nu ai nevoie decat de o pereche de pantofi stiletto si o coafura lejera. Ofera-i acestei rochii de ocazie putin din personalitatea ta si bucura-te de petrecere. O gasesti pe site-ul Bogas la pretul de 199 Lei, redusa de la 279 Lei.

    Rochia de seara Medness

    Aceasta rochie se bazeaza pe acelasi principiu de efect – contrastul intre nuante. Daca esti genul de persoana care prefera rochiile de ocazie clasice si vrei sa experimentezi ceva nou, dar nu in mod radical, modelul Medness este facut pentru tine. Decolteul este perfect pentru orice tip de bust, iar talia este marcata. Ca si in cazul precedent, poti sa renunti in totalitate la accesorizare sau sa adaugi o pereche de cercei argintii. Aceasta rochie este disponibila in magazinul online Bogas – pretul acesteia este de 199 Lei, fiind redusa de la 279 Lei.

    Rochia de seara Catalyna

    Modelul Catalyna face parte din cea mai noua colectie de haine de dama Bogas si poate fi achizitionata la pretul de 199 Lei, redus de la 279 Lei.

    Creeaza un look de papusa si opteaza pentru niste bucle lejere si o pereche de cercei lungi cu pietre pretioase. Adauga o pereche de sandale fine din piele intoarsa rosie si poti sa fii sigura ca modelul acestei rochii de ocazie o sa fie pus in evidenta cu succes.

    Descopera intreaga colectie de primavara-vara 2018 de pe site-ul oficial Bogas. Consulta gama de rochii de ocazie si gaseste varianta castigatoare pentru botezul la care urmeaza sa participi. Este o petrecere relaxata, dar tu trebuie sa arati impecabil si sa primesti numai cuvinte de lauda. Alege un model care sa te avantajeze si vei straluci!

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    spot_imgspot_img

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!