spot_img
-1.5 C
Târgu Jiu
joi, noiembrie 30, 2023
Altele
  AcasăNews AlertBătrâni din Târgu Jiu, înșelați de un bărbat din Teleorman

  Bătrâni din Târgu Jiu, înșelați de un bărbat din Teleorman

  Trei bătrâni din municipiul Târgu Jiu au fost înșelați cu diferite sume de bani de către un bărbat dintr-o comună din judeţul Teleorman.
  Primele cazuri s-au înregistrat la jumătatea lunii martie, când Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de doi bătrâni de 71 şi 81 de ani, cu privire la faptul că s-au împrietenit cu un bărbat necunoscut, care le oferea gratis un produs cosmetic, după care le-a solicitat să le schimbe o sumă de bani în bancnote mai mici. Persoana respectivă a luat suma de bani de la victime şi, sub pretextul că se duce să-i schimbe, a părăsit zona fără să se mai întoarcă. Cele două evenimente au avut loc în zone diferite din Târgu Jiu.

  Pe data de 13 aprilie, un alt bătrân de 65 de ani a sesizat poliţia despre faptul că în timp ce se afla în incinta unui bar din municipiul Târgu-Jiu, s-a împrietenit cu un bărbat necunoscut, iar acesta din urmă i-a propus să îi schimbe banii pe care îi are asupra sa în bancnote de 500 lei. Victima i-a dat suma de 1700 de lei bărbatului pe care îl cunoscuse de puţin timp, care a profitat de neatenţia sa şi a ieşit din bar fără să se mai întoarcă cu suma de bani. Prejudiciul cauzat în aceste cauze este în sumă de 2.200 lei.
  „La data de 27 aprilie, în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Târgu-Jiu, a fost identificat un bărbat de 50 de ani, din comuna Olteni, judeţul Teleorman, bănuit de săvârşirea faptelor de înşelăciune. Cercetările continuă pentru probarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului şi recuperarea prejudiciului cauzat. În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune“, a precizat Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: