spot_img
7.5 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 23, 2024
Altele
    AcasăActualitateAgentul șef principal de poliție din cadrul IPJ Gorj s-a pensionat!

    Agentul șef principal de poliție din cadrul IPJ Gorj s-a pensionat!

    Marţi, agentul şef principal de poliţie Eugen Muja a ieşit la pensie. După 29 de ani de carieră, omul legii a spus ,,adio” hainelor pe care le-a purtat cu foarte multă mândrie. Înainte să plece, colegii săi au dorit să îi facă câteva urări.Cele mai mari emoții le-au avut colegii săi, de la Serviciul Resurse Umane, unde a lucrat ultimii patru ani din carieră.

    ,,Colegul nostru și-a desfășurat 16 ani din activitate, în cadrul Centrului Operațional și alți nouă ani, a lucrat la Evidența Populației. Încă din adolescență, colegul nostru nu s-a vrut a fi decât polițist și asta a și făcut, cu multă seriozitate, implicare și devotament. Eugen a predat ștafeta tinerei generații, iar singura sa preocupare, pe viitor, va fi soția și fiul său adolescent.

    Şeful Inspectoratului, comisar șef de poliţie Drăghiea Dumitru Decebal, şi-a exprimat recunoştinţa pentru profesionalismul, onoarea şi demnitatea de care colegul nostru a dat dovadă în întreaga sa carieră. Pentru toate realizările profesionale, pentru polițistul și, deopotrivă, omul Eugen Muja, şeful inspectoratului i-a înmânat o diplomă de merit şi o plachetă urându-i ca anii de pensie să fie cât mai plăcuți și mai mulţi la număr, alături de cei dragi”, au comunicat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!