spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăCulturaMuzeul Arhitecturii Populare din Gorj de la Curtișoara, gazda Simpozionului Național de...

  Muzeul Arhitecturii Populare din Gorj de la Curtișoara, gazda Simpozionului Național de Pictură și Grafică „Iosif Keber”

  Simpozionul Național de Pictură și Grafică „Iosif Keber” va avea loc, în perioada 22 august – 31 august, la Muzeul Arhitecturii Populare din Gorj de la Curtișoara.

  Deschiderea va avea loc la Muzeul de la Curtișoara, în data de 22 august, ora 13:00. Simpozionul, care face parte din manifestarea artistică Atelierele „Constantin Brâncuși” – ediția 2023, îi are drept curatori pe artistul Vasile Fuiorea, președintele Filialei Târgu Jiu a UAP din România și pe artistul plastic Florin Gheorghiu, vicepreședintele filialei.

  Artiştii vizuali care vor participa sunt: liana Gheorghiu, Georgiana Brandt, Cătălin Negrea, Daniel Semenescu, Florin Hutium, Gheorghe Plăveți (pentru pictură) și Cristina Cioplea, Anca Maria Stănciulescu și Bogdan Epure (pentru grafică).

  Manifestarea este organizată de Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși”, Filiala Târgu Jiu a UAP, Uniunea Artiștilor Plastici din România, Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”, Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgu Jiu, alături de Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: