spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesFostul lider PNL Gorj, Vîlceanu, confirmă că cei aproape 300 de liberali...

  Fostul lider PNL Gorj, Vîlceanu, confirmă că cei aproape 300 de liberali au trecut la PSD

  Fostul președinte al PNL Gorj îl contrazice pe actualul șef, Ion Iordache, afirmând că organizația municipală liberală este ca și dărâmată. Dan Vîlceanu, care este în continuare deputat PNL, susține că a purtat discuții cu foștii colegi de partid, care i-au recunoscut trecerea la PSD. În privința numărului de adeziuni de care se bucură social-democrații, Vîlceanu susține că cifra anunțată de PSD este valabilă, aproximativ 300 de liberali au pus umărul în 2020 la câștigarea alegerilor în Municipiul Târgu Jiu, iar acum nu se mai regăsesc în PNL Gorj.

  „Pentru mine e un lucru trist. Ușor, usor, mi se pare că PNL Gorj este ca o clădire care a fost lăsată să se dărâme și nu mai rămâne nimic până la alegeri. Eu m-am întâlnit cu colegii din organizația municipală, care îmi spuneau că au făcut adeziune la PSD. Sunt membrii Biroului Municipal, activiștii noștri din secțiile de votare. Din structura care a câștigat alegerile în 2020 nu a mai rămas nimeni. Lucrul acesta ar trebui să fie văzut de conducerea organizației județene și locale, pentru că ar trebui să vadă care sunt membrii pe care îi mai au în secțiile de votare, dar cum au desființat totul, probabil că nu mai știu care sunt acei oameni. Filiala aceasta a fost obișnuită cu un anume mod de acțiune, fiecare își putea spune punctul de vedere fără să fie sancționat. În cazul lui Ion Iordache, să știți că, până nu realizezi că ai o problemă, nu poți să rezolvi problema”, a declarat Vîlceanu la Radio Infinit.

  „Mai au să îi pună protopopi pe amândoi”

  Deputatul Vâlceanu afirmă că Iordache a rămas fără echipă, rotind aceiași oameni pe diverse funcții din partid. „Acum, la Târgu Jiu, nu e niciun contracandidat pentru Marcel Romanescu, el aleragă singur pe culoar. La cum e construită organizația PNL Târgu Jiu, mi-e greu să cred că poate produce un candidat serios, pentru că Iulian Popescu este vicepreședinte în BPJ, răspunde de câteva localități din județ și e și președinte PNL Târgu Jiu. Mihai Paraschiv este în BPJ, este președinte interimar la Turcinești și membru în Birou la Târgu Jiu. Mai au să îi pună protopopi pe amândoi și îndeplinesc toate funcțiile valabile în județul acesta. Nu poți să faci așa!”, a mai transmis Vîlceanu.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: