spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăEconomicTransport asigurat pentru salariații Termocentralei Rovinari

  Transport asigurat pentru salariații Termocentralei Rovinari

  Complexul Energetic Oltenia a demarat o negociere în procedură de urgență, pentru a asigura, în continuare, transportul pentru angajații Sucursalei Electrocentrale de la Rovinari. Actualul contract de prestări servicii de transport a ajuns la final și s-a apelat la o negociere fără invitație prealabilă la o procedură concurențială.

  Contractul care va fi încheiat vizează perioada 24 iulie – 24 septembrie. Bugetul pentru ca angajații să ajungă la Termocentrală este de peste 600.000 de lei. Se va avea în vedere cea mai mică valoare pe kilometru.

  Complexul Energetic Oltenia este obligat să le asigure angajaților servicii de transport gratuit de la domiciliu la locul de muncă și retur. Acest lucru are în vedere eliminarea sincopelor în desfășurarea activității. De altfel, Termocentrala de la Rovinari este cea mai importantă de la nivelul Complexului Energetic Oltenia. Aici sunt 3 grupuri energetice funcționale. Este vorba de grupurile energetice numerele 3, 4 și 6. Mai este un grup energetic, numărul 5, care e într-un proces de reabilitare de mai mulți ani. Obiectivul este ca modernizarea la grupul energetic numărul 5 să fie finalizată până anul viitor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: