spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăNews AlertCum va fi vremea azi în Gorj

  Cum va fi vremea azi în Gorj

  Miercuri, 16 august 2023 – Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare nowcasting pentru județul Gorj, cu privire la evoluția condițiilor meteo în cursul zilei.

  Conform informațiilor furnizate, se vor semnala descărcări electrice și averse în mai multe localități, cu cantități de precipitații local cuprinse între 15 și 20 de litri pe metru pătrat. De asemenea, sunt așteptate și intensificări ale vântului în aceste zone. Codul galben de atenționare este valabil începând cu ora 7:15 și se va încheia la ora 8:15. Zonele afectate includ Târgu Cărbunești, Turceni, Bâlteni, Plopșoru, Țânțăreni, Țicleni, Turburea, Aninoasa, Crușet, Fărcășești, Vladimir, Dănești, Borăscu, Urdari, Stoina, Logrești, Stejari, Dănciulești, Brănești, Săulești, Licurici, Căpreni, Ionești, Berlești, Jupânești, Hurezani și Bărbătești.

  În restul zilei, în zona joasă a județului, se preconizează o vreme parțial însorită, cu o maximă de 28°C și o probabilitate de 25% pentru precipitații. În timpul nopții, însă, sunt așteptate averse, cu o minimă de 18°C și o șansă de 75% pentru precipitații.

  În zona montană a județului, prognoza indică condiții parțial însorite în timpul zilei, cu temperaturi de până la 20°C și șanse de 25% pentru precipitații. Pe timpul nopții, sunt prognozate averse, cu o minimă de 15°C și o probabilitate ridicată de 90% pentru precipitații.

  Răsăritul și apusul soarelui vor fi la ora 06:29 și, respectiv, la ora 20:33. Luna va răsări la ora 06:05 și va apune la ora 21:00.

  Cetățenii sunt sfătuiți să fie precauți și să se informeze constant despre condițiile meteo în evoluție.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: