spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăNews AlertPSD vrea măști gratuite pentru elevi

  PSD vrea măști gratuite pentru elevi

  Cuprinși de efervescența numirilor politice în Educație, guvernanții lasă deschiderea anului școlar la voia întâmplării. „Observ, zilele acestea, cum guvernanții noștri, în loc să ia măsuri astfel încât anunțatul val 4 al pandemiei să găsească unitățile de învățământ cât mai bine pregătite, se arată extrem de preocupați să împartă funcțiile de conducere în învățământul de stat.
  Școlile se vor redeschide în aceleași condiții de incertitudine ca și anul trecut, însă, guvernanții au consumat foarte multă energie, în această perioadă, pentru a numi aproape 10.000 de directori, din rândul membrilor PNL.
  În continuare, deși toată lumea prognozează un val 4 al pandemiei, Guvernul nu ia în calcul să ofere măști gratuite și să asigure testarea elevilor și a cadrelor didactice, iar o eventuală reîntoarcere a elevilor la învățământul online va găsi peste 4.000 de profesori fără laptopuri sau fără acces la internet, peste 200.000 de elevi fără acces la internet și aproape 250.000 de elevi fără dispozitive de conectare”,susține deputatul PSD Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: