spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăPolitic14 milioane de lei pentru localitatea Turcinești

  14 milioane de lei pentru localitatea Turcinești

  Localitatea Turcinești primește bani pentru a reface drumurile afectate de alunecările de teren. Sprijinit de reprezentanții PSD Gorj cu funcții la nivel național, primarul Dumitru Modrea a atras 14 milioane de lei, sumă ce va fi investită în infrastructură rutieră.

  Nu este pentru prima dată când primarul din Turcinești este sprijinit de PSD în realizarea obiectivelor propuse. De altfel, deputatul de Gorj Mihai Weber a declarat permanent că interesul cetățeanului trebuie să primeze, indiferent de culoarea politică a primarului.

  ” Modernizarea infrastructurii rutiere reprezintă una dintre cele mai solide baze pe care se dezvoltă o localitate. De aceea, este foarte important să investim în refacerea drumurilor afectate din județul Gorj. Îl felicit pe domnul primar al localității Turcinești, Dumitru Modrea, pentru implicare, iar proiectul semnat la Ministerul Dezvoltării, care vizează refacerea drumurilor și a trotuarelor din comună, în valoare de peste 14 milioane de lei, demonstrează interesul crescut pentru bunăstarea locuitorilor”, a transmis deputatul de Gorj Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: