spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăSportSe pun în vânzare abonamente pentru meciurile echipei de handbal CSM Târgu...

  Se pun în vânzare abonamente pentru meciurile echipei de handbal CSM Târgu Jiu

  Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu pune în vânzare de miercuri, 16 august, abonamente pentru meciurile desfășurate de echipa de handbal pe teren propriu, în sezonul competițional 2023-2024, din Liga Florilor şi Cupa României.

  Prețul unui abonament pentru noul sezon este de 200 de lei- acces general- şi 500 de lei în zona VIP, atât pentru meciurile din Liga Florilor, cât şi pentru partidele din Cupa României.

  Posesorii de abonamente din sezonul competițional 2022–2023, care doresc să își păstreze aceleași locuri, au prioritate şi pot face acest lucru în primele trei zile de la începerea campaniei de vânzare a abonamentelor, respectiv în zilele de 16, 17, şi 18 august 2023.

  Cei care doresc sa achiziționeze abonamente pentru sezonul 2023-2024 sunt așteptați la sediul clubului, aflat la parterul Stadionului Municipal „Constantina Diță” din Târgu Jiu, sau le pot procura on-line de pe https://www.blt.ro/bilete-pentru-csm-targu-jiu.html.

  Cât vor costa biletele

  De asemenea, CSM Târgu Jiu va pune la dispoziția spectatorilor bilete pentru meciurile desfășurate în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, la prețul de 15 lei, pentru adulţi, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 18 ani, preţul unui bilet este de 5 lei, iar accesul se va face în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Copiii cu vârsta de până la 5 ani vor avea accesul gratuit în baza unui act doveditor, a certificatului de naștere (copie), în timp ce însoțitorii acestora vor plăti biletul de acces la partida respectivă, iar copiii vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile. Persoanele cu dizabilități vor avea accesul gratuit.

  Accesul în Sala Sporturilor din Târgu Jiu se va face doar pe baza abonamentului, a biletului de acces sau a actului doveditor, în cazul gratuităţilor, în timp ce accesul ziariștilor la evenimentele sportive pe care le organizează CSM Târgu Jiu se va face doar în baza acreditărilor acordate de club, fiind obligatoriu ca, în cazul în care este solicitată, să fie prezentată și legitimația de serviciu.

  “În curând va începe Liga Florilor şi Cupa României şi ne vom măsura, din nou, forţele cu cele mai bune echipe din ţară. Vă așteptăm să fiți alături de CSM Târgu Jiu, să susținem fetele și să ne bucurăm împreună de handbal spectacol în Sala Sporturilor din Târgu Jiu!” au transmis reprezentanții CSM Târgu Jiu.

  PREȚURI ABONAMENTE HANDBAL SEZON 2023/2024:
  Prețuri abonamente:
  200 Lei – acces general
  500 Lei – zona VIP

  PREȚURI BILETE HANDBAL SEZON 2023/2024:

  Adulţi – 15 Lei – acces general
  Copii cu vârsta între 5 ani şi 18 ani – 5 Lei – acces general – accesul se va face în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate
  Copii până în 5 ani – Gratuit – accesul se va face doar prin prezentarea unui act doveditor, spre exemplu carte de identitate, acolo unde este cazul, sau carnetul de elev, în limita locurilor disponibile
  Persoane cu dizabilităţi – Gratuit

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: