spot_img
5.6 C
Târgu Jiu
vineri, octombrie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎncepe Școala de Vară la Novaci! Amfitrion, avocatul Lucian Bondoc

    Începe Școala de Vară la Novaci! Amfitrion, avocatul Lucian Bondoc

    Școala de Vară Novaci își începe luni activitatea la ora 9.00, în amfiteatrul Liceului Teoretic Novaci, cu un foarte interesant dialog despre viitor pe tema „Tendințe ale lumii actuale. Implicații pentru cariere profesionale.”

    Amfitrionul acestei întâlniri este novăceanul Lucian Bondoc, șef de promoție al liceului din Novaci, renumit avocat, reprezentant al firmei de avocatură „Bondoc & Asociații” din București, cunoscut speaker motivațional, autor al mai multor articole de analiză a societății actuale publicate în Revista Contributors.

    Dialogul amintit este deschis tinerilor peste 14 ani, absolvenților și viitorilor absolvenți de liceu, studeților, părinților, cadrelor didactice si tuturor cetățenilor dornici a înțelege implicațiile orientării în carieră a tinerilor și adevăratele probleme cu care se confrunta omenirea.

    „Cât de valoroasă este această întâlnire veți putea constata doar făcând parte din cei care își doresc să fie în sală, să facă un pas înainte pe planul gândirii și înțelegerii vieții”, anunță organizatorii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!