spot_img
21.6 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 15, 2024
Altele
    AcasăNationalGhete de damă din piele - cum să ai grijă de ele...

    Ghete de damă din piele – cum să ai grijă de ele pentru a rezista ani de zile?

    Ghetele din piele naturală sunt un accesoriu la modă și o investiție pe termen lung. Știm cu toții că pielea este un material nobil și rezistent, dar, dacă nu este îngrijită, își va pierde farmecul, se va crăpa și chiar deteriora. Cu siguranță nu vrei ca încălțările tale din piele să zacă în dulap după doar câteva purtări. În acest caz, pentru a le menține curate și a te bucura de ținutele sofisticate pe care le vei crea cu noua ta pereche de ghete de damă din piele, iată câteva sfaturi de care să ții cont.

    Alternează perechile de ghete damă piele pentru a le menține aspectul plăcut

    Cel mai bun mod prin care poți prelungi durata de viață a ghetelor tale din piele este să nu le porți zilnic. Pielea are nevoie de timp să respire și să se usuce după fiecare purtate. Desigur, este tentant să porți în fiecare zi încălțămintea preferată. Însă în acest fel se vor deteriora mai repede. Picioarele tale transpiră, iar pielea absoarbe umezeala, ceea ce o face mai susceptibilă la deformare, crăpare și pătare. Ce poți face în acest caz? Fie alegi două perechi la fel, fie alegi diferite stiluri de ghete dama piele și le porți prin rotație. În acest fel, le vei oferi suficient timp pentru a se aerisi. Magazinul CCC oferă o varietate de ghete din piele pentru femei, perfecte pentru ținutele casual, precum și pentru cele mai elegante ocazii. Poți achiziționa produsele CCC direct din magazinele fizice, cât și online, pentru mai multă flexibilitate.

    Curăță-le după fiecare purtare

    Deși abia aștepți să ajungi acasă după o zi încărcată, nu-ți neglija ghetele. O curățare rapidă cu o lavetă uscată va îndepărta praful și murdăria acumulată pe timpul zilei. Nu lăsa murdăria să pătrundă adânc în piele, deoarece aceasta ar putea cauza pete greu de îndepărtat mai târziu.

    Protejează-le de vremea nefavorabilă

    Pe cât de frumoase sunt ghetele din piele, pe atât de sensibile pot fi la apă și condițiile meteo nefavorabile. Dacă mergi foarte mult timp pe jos în zilele cu ploaie sau zăpadă, pentru un plus de protecție, folosește un spray impermeabilizant. În cazul în care ghetele se vor uda, lasă-le să se usuce natural, departe de surse de căldură pentru ca pielea să nu aibă de suferit.

    Lustruiește-le ori de câte ori ai ocazia

    Lustruiește ghetele din piele pentru a le păstra strălucirea și hidratarea. Pielea uscată se va crăpa în timp, tocmai de aceea este necesar să folosești o cremă și o ceară specială de pantofi. Crema hidratează și o menține moale, în timp ce ceara oferă un strat suplimentar de protecție. Le poți lustrui la fiecare 6 purtări pentru a le păstra în cea mai bună formă.

    Folosește un suport special pentru a le menține forma și depozitează-le corect

    Dacă ai posibilitatea, folosește un suport de pantofi. Mai precis, acele șanuri din lemn de cedru asemănătoare picioarelor, care se introduc în ghete pentru a le menține forma și a evita formarea cutelor. Acestea sunt excelente pentru că absorb umezeala și mirosurile, păstrând materialul într-o stare bună. Când nu porți ghetele, păstrează-le într-un sac dintr-un material textil. Astfel, vor fi protejate de praf și vor putea respira. Nu le depozita în spații umede sau expuse direct la lumina soarelui, deoarece pielea se va deteriora.

    Nu contează că ai ales o pereche de ghete damă din piele casual, elegante sau îmblănite. Sunt o investiție valoroasă și este indicat să le îngrijești pentru a le purta mai multe sezoane. În general, încălțămintea din piele este atemporală, așadar, ai grijă de ea și te va însoți ani de zile.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!