spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitate40 de SMS-uri trimise de foștii pacienți ai Spitalului Județean de Urgență...

  40 de SMS-uri trimise de foștii pacienți ai Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

  Aproximativ 40 de foști pacienți ai Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au răspuns, în luna mai, chestionarelor privind gradul de satisfacție a serviciilor de care au beneficiat.

  „Sunt chestionarele care au fost lansate către pacienți, pe luna mai au fost trimise în jur de 40 de SMS-uri din partea pacienților. Le-am citit pe toate și am întocmit un raport cu privire la acestea și fiecare secție în parte.

  Nemulțumirile vor fin discutate în Consiliul Director și se înaintează în Consiliile de Etică. Vor veni cu propuneri către șefii de secție“, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Ce au sesizat pacienții pe WhatsApp

  Șeful Spitalului Județean a lansat de curând și un număr de WhatsApp pentru pacienți, unde aceștia pot să își prezinte nemulțumirile sau propunerile pentru îmbunătățirea activității: „Îmi doresc o comunicare cât mai strânsă cu pacienți, să cunosc problemele reale, pentru că nu am timp să merg în fiecare zi prin toate secțiile, iar pacienții care se consideră nemulțumiți, plecând de la comunicare, de la modul de tratare sau poate vor să facă anumite propuneri de îmbunătățire a activității pot să îmi adreseze aceste întrebări la numărul de WhatsApp. Deja au început să curgă aceste mesaje. Citesc toate mesajele pe care le primesc, chiar și cele după ora patru. Citesc toate mesajele și comunic cu toți pacienții care îmi transmis aceste mesaje. Comunica problemele medicului șef de secție, după care întreb pacientul dacă este nemulțumit de soluționarea acestor probleme. Până în momentul de față toți pacienții au fost mulțumiți de modul de soluționare a acestor problem. Sper să fac față numărul de solicitări și pot crește în acest fel numărul de persoane care vor să aducă o îmbunătățire.

  Reclamațiile s-au referit la faptul că au așteptat prea mult la un cabine sau i s-a părut că nu a fost tratat corespunzător. Sunt mesaje despre activitatea medicală“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: