spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăActualitateA fost inaugurat Căminul Cultural de la Rasova, comuna Bălești

  A fost inaugurat Căminul Cultural de la Rasova, comuna Bălești

  Pe 23 aprilie 2023 a avut loc inaugurarea Căminului Cultural ”Gheorghe Mănoiu” din satul Rasova, comuna Bălești. Totul a culminat cu un recital folcloric al elevilor din comună dar și nume consacrate ale genului. Primarul localității, Mădălin Ion Ungureanu spunea cu acest prilej că speră că această instituție va juca un rol important în viața satului.

  Locuitorii satului Rasova din comuna Bălești au participat cu mic cu mare la inaugurarea noului cămin cultural. Investiția de circa 200 000 de euro a constat în reabilitarea, modernizarea și dotarea Caminului Cultural.

  Primarul comunei Bălești, Mădălin Ion Ungureanu ne spunea  că respectiva clădire din satul Rasova se afla într-un stadiu avansat de degradare. ”Căminul cultural este benefic pentru activitățile culturale, dar și pentru diferitele evenimente din viața oamenilor.Prin refacerea și dotarea căminului cultural, am dorit să reînviem tradițiile, prin organizarea de hore și alte activități cultural-artistice. Mulțumesc sătenilor pentru participare și grupurilor vocale și de dans ale elevilor pentru prestația artistică”.

  Căminul Cultural Rasova a primit numele unui erou al Primului Război Mondial, învățătorul Gheorghe Mănoiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: