spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
  AcasăEconomicBuget de peste 1,2 milioane de euro pentru închirierea de vehicule la...

  Buget de peste 1,2 milioane de euro pentru închirierea de vehicule la CEO

  Complexul Energetic Oltenia are nevoie de vehicule de transport marfă în carierele miniere. Contractul este împărțit în 17 loturi. Vehiculele vor trebui să ajungă în carierele miniere, începând cu luna iunie.

  Este vorba de un contract care vizează închirierea de autovehicule de transport marfă cu șofer. Bugetul este de 6,2 milioane de lei, respectiv peste 1,2 milioane de euro.

  Prin contractarea acestor tipuri de servicii ce privesc închirierea de vehicule de transport marfa cu şofer se va asigura aprovizionare continuă cu diferite piese de schimb şi materiale, transportul pentru reparaţii a pieselor agabaritice și a diferitelor subansamble, evacuarea de materiale din cariere, mentenanța din cariere și continuarea funcționării corespunzătoare a activității miniere de producție. Transportul bazei materiale la punctele de lucru va fi în cadrul programului de lucru zilnic desfăşurat în 1÷2 schimburi/zi, 5÷7 zile/săptămână.

  Vehiculele vor deservi următoarele unități: UMC Rovinari, UMC Roșia Peșteana, UMC Jilț, UPRUM Rovinari, UMC Motru, Husnicioara.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: