spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateCum va arăta parcul de 1.8 milioane de lei, de la Coloana...

  Cum va arăta parcul de 1.8 milioane de lei, de la Coloana Infinitului

  Autoritățile târgujiene au demarat procesul de realizare a unui parc în zona Coloanei Infinitului. Este vorba de spațiul primit prin donație, cel care, la ora actuală, este folosit pe post de parcare de cei care ajung în zonă. Pentru acea suprafață, autoritățile au gândit alei, cu mobilier modern și spațiu verde.

  „Am demarat lucrările la parcul pe care îl amenajăm lângă Coloana Infinitului, pe terenul donat de doamna Maria Banu Ertegun, căreia îi mulțumesc, încă o dată, pentru acest gest extraordinar.
  Doamna Ertegun și-a manifestat dorința de a se construi un parc, în continuarea celui ce adăpostește opera lui Brâncuși, pe terenul în suprafață de 2665 mp pe care l-a cedat municipiului Târgu Jiu.
  Este o investiție de la bugetul local, în valoare de 1,8 milioane lei, ce se bazează pe un spațiu verde generos, cu o alee din granit, bănci, dar și iluminat modern, bazat pe corpuri de iluminat de tip LED. Lucrările sunt executate de societatea Edilitara, sub coordonarea directorului general Adrian Dăianu. Va fi o zonă care va atrage atenția, punând în valoare, totodată,  Coloana Infinitului.
  De asemenea, mulțumim familiei Valeriu și Cristiana Irinel Stoica, dar și Fundației Infinitului, pentru sprijinul acordat și pentru implicare în acest frumos proiect ce urmează a se concretiza în perioada următoare”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!