spot_img
28.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateInvestiție finalizată pe Mioriței-grădiniță de 1 milion de euro. Vezi cum arată!

  Investiție finalizată pe Mioriței-grădiniță de 1 milion de euro. Vezi cum arată!

  O primă grădiniță promisă de autoritățile locale din Târgu Jiu a fost finalizată. Este vorba despre lucrarea de pe Mioriței unde constructorul a terminat mai devreme lucrarea. Patru noi grupe de copii se vor bucura de condiții moderne, la început de an școlar.

  “Este prima grădiniță pe care am finalizat-o, cu finanțare europeană. Vorbim de o investiție de un milion de euro. Vizează extinderea grădiniței de pe strada Mioriței cu încă patru grupe cu program prelungit. Spațiile sunt extrem de generoase. Am și o mare satisfacție, această grădiniță este realizată de un antreprenor din Municipiul Târgu Jiu. Lucrarea a fost finalizată mai devreme decât termenul prevăzut în contract. Urmează și grădinițele de pe Olari și din spatele colegiului Ion Mincu. Vor fi finalizate la începutul lui septembrie pentru că după această dată numărul de copii trebuie să crească la fiecare dintre aceste grădinițe”, susține primarul.

  Mobilier modern

  Noua clădire este dotată cu mobilier modern, fiecare sală beneficiind de toate nevoile preșcolarilor. “Este o grădiniță care respectă, în totalitate, standardele europene. Nu ne mai permite legislația în vigoare, mai ales cele care le realizăm pe fonduri europene, să nu le dotăm corespunzător. Suntem obligați să le dotăm cu tot ceea ce este nevoie ca din momentul în care vor funcționa copii să nu aibă niciun fel de problemă . Este ceea ce cred că ar dori orice fiecare părinte pentru copilul său”, a mai declarat Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!