spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateItalia caută forță de muncă în domeniul construcțiilor

  Italia caută forță de muncă în domeniul construcțiilor

  AJOFM Gorj anunţă persoanele interesate pentru ocuparea unui loc de muncă în străinătate că în această perioadă prin serviciul EURES sunt disponibile 45 locuri de muncă în ITALIA, în domeniul construcțiilor, primite de la EURES Lombardia.
  Astfel, o companie italiană cu sediul în regiunea Lombardia, care operează în sectorul transporturilor, în special în construcția de drumuri, poduri, tuneluri și lucrări subterane, precum și în restaurarea, recuperarea, renovarea și reamenajarea oricărui tip de clădire, dorește să angajeze 45 lucrători în domeniul construcțiilor: 15 lucrători pentru izolări termice externe și finisări, 10 zidari/tencuitori, 5 zugravi/vopsitori, 5 lucrători în structuri de gips/carton care să realizeze pereți/tavane false, 5 lucrători asistenți, 5 lucrători specializați în citirea desenelor și optimizare lucrări de construcții .
  Candidații trebuie sa aibă experiență minim 2 ani în construcții ( pentru lucrătorii asistenți și zugravi min 1 an și pentru lucrătorii specializați min 3 ani ), să fi absolvit învățământul obligatoriu. Deținerea unei diplome de calificare în domeniul construcțiilor constituie avantaj.
  De asemenea, este de preferat să cunoască limba italiană, dar alternativ pot să aibă cunoștințe de bază de limba engleză, poloneză sau ucrainiană. Deoarece se va lucra pe șantiere private, candidații sunt așteptați să se comporte într-un mod politicos și să respecte toate reglementările de siguranța. Consumul de alcool și droguri este strict interzis.
  Salariul oferit este de minim 25.000 euro/an, maxim 30.000 euro/an, iar contractul de muncă este pe perioada de 6 luni, cu posibilitatea prelungirii până la 24 luni sau transformării în contract de muncă permanent. Se lucrează 40 ore pe săptămână.
  Angajatorul oferă cazare, asigurarea pentru accidente, indemnizație pentru călătorii, echipament de siguranță, sprijin în completarea documentelor, instruire tehnică gratuită.
  Termenul limită pentru aplicare este 30-09-2021.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!