spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 10, 2023
Altele
  AcasăActualitateNoul director al teatrului din Târgu Jiu și-a luat consilier personal

  Noul director al teatrului din Târgu Jiu și-a luat consilier personal

  Mariana Ghiţulescu

  Noul director al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu, Mariana Gițulescu, și-a luat un consilier personal.

  „La teatru este huzur din banii publici!!!
  Din păcate Teatrul Dramatic a devenit o comedie!
  Noul director (directoare), primită ca o salvatoare a culturii, a reușit să-și dea aramă pe față din prima zi de mandat.
  Cum? A făcut un contract de prestări servicii pentru… CONSULTANȚĂ.
  DA!
  Și-a angajat doamna un consultant cu 9.000 lei lunar. Pentru 6 luni, fix 54.000 lei.“, a transmis consilierul local Adrian Tudor, de la Partidul Verde.

  „Este nevoie de un om care să ne consilieze“

  Mariana Ghițulescu a spus că noul consilier personal a ocupat funcția de director în Ministerul Culturii și colaborează cu mai multe instituții de cultură: „Am nevoie. Informația nu este corectă în totalitate. Cine dă aceste informații le dă intenționat greșite.
  Este angajată pe o perioadă de trei luni de zile pentru consultanță juridică, economică și pe investiții. Totul este perfect legal. Am această posibilitate. Are un salariu de 9.000 de lei brut, iar dânsa își plătește din salariu transportul și cazarea. Dânsa are expertiză în aceste domenii. Vine din Ministerul Culturii, unde a fost director de investiții în Ministerul Culturii. Am apelat la dumneaei după ce am avut numeroase feedback-uri deoarece în Teatrul Dramatic Elvira Godeanu nu avem oameni cu această expertiză, nici juridic și nici pe investiții. Dânsa face consultanță și la Cluj, la muzee naționale, teatre naționale. Este nevoie de un om care să ne consilieze, având în vedere că teatrul Elvira Godeanu, până la venirea mea, nu a avut acces, dacă va puteți imagina într-o instituție publică, la legislație, adică dumnealor nu aveau un abonament la Legis, astfel încât să consulte legislația apărută. Există un jurist angajat, dar care nu avea acces la legislație, pentru că nu exista un abonament.
  Eu nu pot să risc demnitatea mea, pentru că sunt un om foarte corect și se caută nod în papură pentru orice lucru“.

  1 COMENTARIU

  1. Nu știu de ce am impresia ca Negrescu era pui de avicola pe lângă doamna asta!cucoana dacă ești manager trebuie sa știi de toate ,inclusiv legislatie!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!