spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitatePizzerie amendată de Direcția Sanitară Veterinară

  Pizzerie amendată de Direcția Sanitară Veterinară

  O pizzerie din municipiul Motru a fost amendată de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Gorj a fost amendată cu 10.000 de lei. De asemenea, au mai fost administrate alte două amenzi similare, unor unități din Gorj.

  Sancțiunea a fost aplicată pentru „neîntreținerea și neigienizarea spațiului de preparare (paviment cu spărturi, pereți cu infiltrații, ușa de acces cu zone degradate)“, au transmis reprezentanții DSVSA Gorj.

  Laborator de cofetărie-patiserie, amendat

  De asemenea, o altă amendă de 10.000 de lei afost aplicată unui laborator de cofetărie-patiserie, „întrucât au fost identificate materii prime şi semifabricate depozitate direct pe paviment în spațiul de producție; nu s-a făcut dovada prezenței la punctul de lucru a fișelor de aptitudini ale personalului lucrător“, se arată într-un comunicat de presă.

  Totodată, un magazin alimentar a fost amendat cu 10.000 lei pentru următoarele deficiențe: depozitarea nesectorizată a produselor alimentare refrigerate; personalul angajat nu deținea echipament adecvat de protecție, iar fișele de aptitudini nu erau actualizate; nu s-a făcut dovada efectuării acțiunilor DDD; spațiile unității necesitau o igienizare riguroasă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: