spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateRomânIA Autentică, o nouă ediție la Hobița

  RomânIA Autentică, o nouă ediție la Hobița

  O nouă ediție a Festivalului RomânIA Autentică va avea loc la Hobița în perioada 22-23 iunie. Prin acest eveniment cultural de mare anvergură, organizatorii dezvoltă și readuc în lumina prezentului cultura, arta și valorile tradiționale românești, prin crearea de punți de legătură între trecut și viitor, între generații, între sectorul public și sectorul privat, între dimensiunea națională și dimensiunea europeană.

  „Anul acesta festivalul va avea loc două zile, în perioada 22-23 iunie. Vă vom aștepta cu peste 65 de meșteri populari și artizani din toate colțurile României, cu ateliere pentru copii și cu recitaluri folclorice de excepție. Festivalul se va încheia duminică seara cu un recital extraordinar susținut de maestrul Gheorghe Zamfir și Orchestra Metropolitană București”, transmit oficialii comunei Peștișani.
  Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Gorj, Primăria și Consiliul Local Peștișani, Ansamblul Artistic Profesionist ”Doina Gorjului”, „Flori de Ie”, Școala Populară de Arte ”Constantin Brâncuși”, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, Biblioteca Județeană ”Christian Tell”.
  Partenerii sunt Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” Târgu Jiu și Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Peștișani.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!