spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateTânără polițistă din Gorj, printre salvatorii de la Spitalul „Matei Balș“

  Tânără polițistă din Gorj, printre salvatorii de la Spitalul „Matei Balș“

  O tânără din județul Gorj se numără printre polițiștii care au participat la acțiunea de salvare a victimelor incendiului de la Institutul „Matei Balș“ din capitală.

  Mihaela Blideanu este din localitatea Dănești și activează ca agent de poliție la Secția 6 din București. Aceasta era de serviciu atunci când a avut loc tragedia de la pavilionul 5 unde erau internați bolnavi de COVID-19.

  Sindicatul EUROPOL a postat o fotografie în care apar polițiștii care au participat la acțiunea de salvare și un mesaj de felicitare:

  „Vineri, 29 ianuarie, ora 05:04, colegii noștri din cadrul Secției 6 Poliție au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu în incinta Institutului de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București.

  La ora 05:05, după sosirea la fața locului, au solicitat sprijin colegilor din cadrul Secției 7 Poliție, iar la ora 05:09, în urma unei explozii ce a avut loc la parterul unității medicale, au pătruns cu toții în saloane și au procedat la evacuarea unui număr de 15 pacienți infectați cu virusul COVID-19.

  Și daca vă întrebați dacă au avut anumite echipamente de protecție sau dacă au fost recompensați in vreun fel până acum, vă spunem noi că nu.

  MAI are cu totul alte standarde după care promovează profesionalismul, secretarele care fac cele mai bune cafele și șoferii care conduc cel mai bine ajung să fie decorați cu Ordinul și Medalia Națională pentru Merit.

  Iar pe de altă parte Guvernul găsește de cuviință să  „recompenseze” curajul, devotamentul și profesionalismul polițiștilor prin înghețări salariale.

  Aceștia sunt eroii care și-au pus viața în plan secund, salvând 15 persoane care nu ar fi avut nicio șansă în fața incendiului:

  SECTIA 6 POLITIE: agent Sodolescu Alexandru, Agent Hapa Nicusor, Agent Principal Dobre Cristia, Agent Blideanu Mihaela;

  SECTIA 7 POLITIE: agent Șef Călin Constantin, agent Șef Mihai Dragoș, agent Mincu Gabriela, agent Miu Madalina, agent Diaconu Mihai.

  Îi felicităm pe această cale pentru promptitudinea și curajul de care au dat dovadă pentru salvarea semenilor noștri și îi asigurăm de întreaga noastră considerație pentru eforturile depuse !“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: