spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăEconomicSindicalist: CE Oltenia mai are 2 ani și 9 luni de activitate

  Sindicalist: CE Oltenia mai are 2 ani și 9 luni de activitate

  Liderii de sindicat din CE Oltenia nu mai cred că mineritul va rezista până în 2032. Astfel, Complexul Energetic Oltenia s-ar putea închide mult mai devreme decât se așteptau sindicaliștii din Complexul Energetic Oltenia. Aceștia cred că Planul de restructurare al companiei energetice va transforma total societatea în mai puțin de trei ani.

  Vasile Tivig, membru al Sindicatului „Energia”, din cadrul Sucursalei Electrocentrale de la Rovinari, este de părere că la finalul anului 2025 Complexul Energetic Oltenia va mai rămâne cu doar două grupuri energetice și două subunități miniere.

  sediu CE Oltenia
„Este vorba de grupul energetic numărul 4 de la Sucursala Electrocentrale de la Rovinari și grupul energetic numărul 5 de la Turceni. Vor mai fi două subunități miniere. Acesta vor rezulta din comasarea carierelor din Motru-Jilț și Rovinari – Roșia. Și numărul de salariați va scădea drastic, la 3.000 – 3.500 de persoane. Complexul Energetic Oltenia mai are 2 ani și 9 luni de activitate. Vor mai rămâne doar două grupuri energetice la CEO și unul la Hunedoara. Totalul este de 810 MW. Partea de minerit va ajunge la o subsidiară și va fi separată de restul complet. Adică restul ar fi grupurile pe gaze și parcurile fotovoltaice. Dar să vedem când se vor face și câte locuri de muncă vor fi acolo. Probabil câteva sute.”, a declarat Vasile Tivig, sindicalist în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  3 COMENTARII

  1. Ai mare dreptate John.
   30 de ani toti angajatii CEO au furat intr-o masura mai mare sau mai mica in functie de „functia” detinuta in companie sau fost SNLO.

  2. Încă mai este de furat.Se conservă,ceva,se mai aranjaza ceva,totul ,pana la ultimul fir de pai.Cand va rămâne doar praf și pulbere se vor gândi sa fure și praful,o fi bun la ceva.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!