spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăEconomicZeci de angajați ai CEO au depus cereri pentru tichetele de vacanță

  Zeci de angajați ai CEO au depus cereri pentru tichetele de vacanță

  Zeci de salariați din cadrul Complexului Energetic Oltenia au depus deja cereri pentru a beneficia de tichetele de vacanță oferite și în acest an de către administrația companiei energetice. Valoarea unui voucher de vacanță a crescut în 2022 în conformitate cu nivelul salariului minim pe economie.

  Astfel, un tichet de vacanță care se va acorda la nivelul Complexului Energetic Oltenia va fi anul acesta de 2.550 de lei, mult mai mare decât anul trecut. Prin urmare, minerii și energeticienii vor avea posibilitatea să deconteze măcar serviciile de cazare la o unitate turistică, în cazul în care vor planifica să meargă în concediu și să se cazeze la o pensiune sau la un hotel care acceptă astfel de instrumente de plată.

  Cererile se depun de punctele de lucru de către cei 11.000 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia. Voucherele de vacanță trebuie să intre în posesia salariaților în următoarele 10 luni. Ar trebui să fie valabile un an de la data emiterii, însă de fiecare dată perioada de valabilitate a fost prelungită. Cardurile cu vouchere de vacanță vor fi încărcate în ordinea depunerii cererilor la subunitățile din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: