spot_img
24.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăNational„Cum am ajuns la peste 100.000 de lei profit doar cu un...

  „Cum am ajuns la peste 100.000 de lei profit doar cu un mic bar” – Povestea lui Ion Dumitru din Tg-Jiu

  Square Social Media Instagram Post or Web banner Template With Headline Design Concept

  Povestea lui Ion din Tg-Jiu este foarte asemănătoare cu a multor tineri din România. Și-a deschis o mică afacere care să îi susțină traiul zilnic lui și familiei sale. Doar că Ion și-a dori mai mult, așa că, aflând de Central Slots, ne-a contactat. Unul din consultanții noștri s-a întâlnit cu el și de atunci s-a legat o poveste de succes ce îi poate inspira pe mulți mici antreprenori care vor să își ducă afacerea la un nivel superior.

  „Am deschis acest bar în urmă cu câțiva ani, iar veniturile, cum se întâmplă de cele mai multe ori, fluctuează mult, având perioade mai bune și perioade mai puțin bune. Pentru că îmi doream mai multă predictibilitate a situației financiare, am ales să îi contactez pe cei de la Central Slots, o companie implicată în afacerile cu aparate de tip slot-machine, păcănele. despre care știam de la niște amici, și să îmi ofer disponibilitatea cu privire la un parteneriat. Am fost sceptic inițial, deși mai auzisem și de la alte persoane că parteneriatul cu ei le-a salvat afacerea.

  M-am întâlnit cu unul din consultații Central Slots, mi-a explicat ideea de business, care sunt responsabilitățile mele, care este implicarea lor și, bineînțeles, cum se împart banii. Ei au venit cu partea de administrare, cu echipamente și tot ce ține de logistică. Eu am pus la dispoziție spațiul, utilitățile și angajații. Ce cred că e important de menționat și ar trebui să știe cei interesați de acest tip de afacere este că întreaga responsabilitate juridică revine în sarcina celor de la Central Slots.

  După un an, afacerea mea s-a stabilizat, iar profitul a fost de peste 100.000 de lei, asta fiind partea mea. Banii se împart în mod egal, după ce se achită taxele către stat. Decizia de a intra într-un parteneriat cu cei de la Central Slots cred că a fost cea mai bună decizie de business pe care am luat-o până acum. Dacă recomand și altora acest tip de afacere? Cu siguranță! Sper doar să nu îmi facă prea multă concurență! Glumesc! Recomand tuturor celor care au un bar, un restaurant, un magazin sau un simplu spațiu comercial și vor să își mărească cifra de afaceri, să îi contacteze pe cei de la Central Slots”.

  Aceasta este povestea lui Ion Dumitru din Tg-Jiu, un tânăr antreprenor căruia parteneriatul cu Central Slots i-a stabilizat afacerea. Și tu îți poți crea propria poveste de succes intrând într-un parteneriat cu noi.

  Trebuie doar să ne contactezi la numărul de telefon 0743.223.321, iar unul din consultanții noștri va veni cu o ofertă personalizată în funcție de tipul de business pe care îl deții. Fie că e bar, magazin, restaurant sau un simplu spațiu comercial, fie că se află în oraș sau în mediul rural, parteneriatul cu noi se poate face în orice situație. Noi venim cu tot ce este necesar, de la aparate, logistică, asistență de administrare și parte juridică, iar tu pui la dispoziție spațiul. Profitul obținut se împarte în mod egal.

  Te-am convins și vrei să batem palma? Contactează-ne la numărul de telefon 0743.223.321 și hai să devenim parteneri!

  Mai multe detalii poți găsi și pe site-ul nostru www.centralslots.ro

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: