spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNews AlertANAF pune la dispoziție serviciu de Call- central pentru gorjeni

  ANAF pune la dispoziție serviciu de Call- central pentru gorjeni

  Începând cu data de 1 iulie 2021, contribuabilii din judeţul Gorj vor primi asistenţă şi îndrumare telefonică, doar prin intermediul serviciului Call-center, la numărul unic de telefon 031 403 91 60.
  „Prin intermediul acestui număr de telefon, contribuabilii au posibilitatea de a obține telefonic, informații generale în domeniul fiscal, precum și informații cu privire la aspecte în domeniul Tehnologiei Informației (IT). Pentru a beneficia de îndrumare şi asistenţă în domeniul fiscal, contribuabilii vor selecta tasta 1 sau tasta 2, în funcție de categoria de contribuabili din care fac parte (fizică sau juridică).
  Agenții Call-center oferă contribuabililor informaţii cu caracter general în legătură cu modul în care aceştia trebuie să procedeze pentru a beneficia de un drept fiscal sau pentru a se conforma unei obligaţii fiscale. Informațiile oferite contribuabililor prin intermediul Call-center-ului se referă la impozitele, taxele, contribuţiile sociale şi alte venituri bugetare administrate de Agenția Națională de Administrare Fiscală. În cazul în care în timpul convorbirii telefonice se constată că problematica fiscală solicitată prezintă un grad ridicat de complexitate şi dificultate, agenții Call-center pot îndruma contribuabilii către celelalte modalităţi de acordare a asistenţei:      
         – prin e-mail (prin intermediul formularului de contact de pe site-ul Agenției la următorul link: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/contact/formular_contact;
  – în scris;
  – sau la sediul organului fiscal. Începând cu aceeaşi dată, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj va închide numărul de telefon 0253/219580 destinat asistenţei telefonice oferită contribuabililor. Menţionăm că unităţile subordonate Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj, respectiv: Serviciul Fiscal Orăşenesc Motru, Serviciul Fiscal Orăşenesc Novaci, Serviciul Fiscal Orăşenesc Rovinari şi Serviciul Fiscal Orăşenesc Tg.Cărbuneşti, vor asigura în continuare acordare de asistenţă telefonică contribuabililor prin numerele proprii de telefon” ,a transmis sucursala ANAF de la Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: