spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăNews AlertO sportivă din Gorj a câștigat maratonul de la București

  O sportivă din Gorj a câștigat maratonul de la București

  O fostă atletă de la Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu a reușit să câștige cursa de maraton de la București, o competiție puternică la care participă sportivi cu experiență din toată lumea. Adela Bălțoi își dorea de mult timp să câștige această cursă, iar visul i s-a îndeplinit. Aceasta este legitimată în prezent la Clubul Sportiv Feroviar.

  Sportiva din Gorj a fost cronometrată cu 2 ore 47 minute și 25 de secunde, care reprezintă un record personal al atletei.  „Îmi doresc să câștig această cursă. Nu mă așteptam să mi se îndeplinească visul chiar acum. Mă bucur pentru că am mai reușit să obțin și cel mai bun timp personal. Îmi propusesem să cobor sub trei ore, dar nu mă așteptam să se întâmple acest lucru chiar acum“, a spus Adela Bălțoi.

  Competiția s-a desfășurat pe parcursul a două zile

  Competiția de la București s-a reluat după o pauză de un an, ca urmare a pandemiei de COVID-19. La start s-au aflat doar alergători vaccinați sau care au trecut prin boală. În cadrul evenimentului sportiv de la București au avut loc și curse de 5 km., 10 km., ștafetă și semimaraton. Competiția s-a desfășurat pe parcursul a două zile.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: