spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăPoliticMihai Weber așteaptă răspunsuri de la ministrul Energiei pentru continuarea activității la...

  Mihai Weber așteaptă răspunsuri de la ministrul Energiei pentru continuarea activității la CEO

  Deputatul de Gorj, Mihai Weber, așteaptă în zilele următoare răspunsuri concrete de la Ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe tema Planului de restructurare a Complexului Energetic Oltenia și a ultimelor discuții cu specialiștii Comisiei Europene. Parlamentarul a declarat că sunt de interes public toate demersurile făcute de către instituțiile statului pentru salvarea unei companii care este strategică pentru Sistemul Energetic Național.

  Ministrul Energiei trebuie să transmită un punct de vedere față de solicitarea care i-a fost transmisă. Liderul PSD Gorj este nemulțumit și că ministrul Energiei nu a fost până acum prezent la Complexul Energetic Oltenia pentru a le explica salariaților ce se va întâmpla cu societatea în următorii ani și dacă se mai poate vorbi despre siguranța locurilor de muncă și pentru ce perioadă de timp.

  În opinia lui Mihai Weber, administrația companiei trebuie să informeze atât sindicatele, cât și salariații, prin intermediul sindicatelor, asupra pașilor care sunt făcuți pentru plata certificatelor de CO2 și pentru asigurarea unei continuități în activitate. Este important să existe predictibilitate în activitate și ar trebui să fie disponibile mai multe scenarii cu privire la plata certificatelor de CO2 și cu privire la restructurarea companiei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: