spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesMomente emoționante în cadrul campaniei «Educăm împreună»

  Momente emoționante în cadrul campaniei «Educăm împreună»

  Campania «Educăm împreună», prin care echipamente IT și de comunicare vechi sunt donate pentru elevii aflați într-o situație dificilă, se apropie de final. Proiectul este derulat de către liceeni și foști elevi de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu.

  Experiența trăită de participanți a fost unică și emoționantă. „EducaTm în GJ“ le mulțumește celor care au răspuns inițiativei noastre în campania ”Educăm împreună!”. Sunt «ei» și mulți alții.

  Pe lângă ce am reuși noi să colectăm/reparăm, EducaTM (Timișoara) ne sprijină cu câteva soluții tehnice. În curând, toate echipamentele noastre își vor găsi beneficiarii.

  Au venit, într-o dimineață, două doamne respectabile, cu părul cărunt. Se «luptau», eroic, cu ditamai unitățile. Mi-a fost rușine, m-am oferit să le car eu dar m-au refuzat, cu politețe hotărâtă. Apoi, au rămas câteva clipe, privind.

  «Uite, acolo, la parter, am avut eu clasa!», a exclamat jucăuș – nostalgic, zâmbind amintirii, una dintre doamne“, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a liceului de către cei care se ocupă de această campanie.

  Echipamentele sunt recondiționate

  Gorjenii mai pot să doneze telefoane, tabletele sau laptop-urile vechi, monitoare, calculatoare, tastaturi, cabluri și alte componente de care nu am au nevoie, pentru a fi folosite de către elevi.

  Gabriela Nodea, profesor la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“, este coordonator al campaniei. „Au fost donate mai multe echipamente. Gorjenii au făcut un gest frumos și cineva chiar ne-a spus că aștepta ca cineva să desfășoare o  astfel de campanie.  Echipamentele sunt recondiționate de către o firmă condusă de către foști elevi de la CNTV, după care sunt donate elevilor care au nevoie de acestea”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: