spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSportÎnfrângere pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu, la debutul în campionat

    Înfrângere pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu, la debutul în campionat

    Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu au debutat cu o înfrângere în noua ediție de campionat, după ce au pierdut sâmbătă seara pe terenul echipei Dinamo București. Echipa bucureșteană s-a impus cu 78-65 pe sferturi a fost 22-21, 13-16, 18-14, 25-14. 

    CSM Târgu Jiu a început meciul din Sala Dinamo cu următorul ”5”: Octavian Popa Calotă, Noam Weinberg, Dimitrius Underwood, Jason Hubbard și Jalen Dupree. Meciul a fost decis în ultimul sfert. Scorul de pe tabelă, înainte de ultima repriză, a fost 53-51. Dinamo a făcut +4 în debutul actului decisv, dar Dimitrius Underwood și Hubbard au egalat situația, scor 55-55. Mai mult, reușita lui Jason Hubbard a readus avantajul pentru CSM Târgu Jiu, scor 55-57. Dinamo a avut însă un run de 9-0, care a răsturnat decisiv tabela, scor 64-57. Andrei Bărăgan a oprit seria gazdelor cu o aruncare reușită de la 3p, scor 64-60. Dinamo a gestionat mai bine actul decisiv și s-a desprins la 74-61. Jason Hubbard a marcat de două ori de sub panou pentru 74-65. Dinamo a încheiat meciul cu alte două reușite, pentru a câștiga meciul cu 78-65.

    Antrenorul Kresimir Basic a explicat la finalul meciului care au fost motivele care au dus la înfrângerea echipei sale: 35 de minute am fost în meci, dar la final, diferența s-a facut la deciziile în momente decisive. Am avut 19 mingi pierdute, care este un număr foarte mare, plus că ofensiv am marcat doar 65 de puncte. Ce-i drept, că azi am jucat și fără un al doilea om mare sub panou, pentru că ne-a lipsit Arsenije Vuckovik. În aceste condiții, este greu să câștigi împotriva unei astfel de echipe, cum este Dinamo”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: