spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitate12 elevi ai CNTV, calificați la Olimpiada Națională pentru Excelență și Performanță...

  12 elevi ai CNTV, calificați la Olimpiada Națională pentru Excelență și Performanță în Informatică

  Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” (CNTV)Faza județeană la Olimpiada pentru Excelență și Performanță în Informatică a ajuns la final. La Olimpiadă au participat și 51 de elevi ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, din care 12 elevi s-au calificat la Olimpiada Națională de Informatică în urma clasamentului național/clasă. Rezultatele de la gimnaziu așteaptă să fie validate de Comisia Națională, elevii de liceu fiind validați.

  „Rezultate remarcabile ale elevilor noștri la olimpiade, chiar și acum, în condițiile restrictive generate de pandemie! Mă bucur să aflu că foarte mulți copii tratează cu maturitate școala, că sunt acaparați de materiile pe care le studiază și obțin rezultate extraordinare la nivel național și nu numai. Iată o veste foarte bună de la domnul profesor Eugen Nodea, un cadru didactic de excepție, care a nominalizat elevii de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” ce s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Informatică.

  Și nu numai ei au obținut asemenea rezultate. În fiecare an, zeci de copii din Târgu Jiu ne fac astfel de bucurii. Sunt copiii noștri, care, iată, ne fac mândri și ne aduc atât de multă fericire! Felicitări tuturor și felicitări profesorilor coordonatori! Noi nu putem decât să facem în continuare toate eforturile pentru a le asigura elevilor tot ce le este necesar, în așa fel încât să poată obține astfel de rezultate și să le urăm succes pe mai departe!”, potrivit unei postări a primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: