spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateANI îl declară incompatibil pe Chivu. “Nu am nicio emoție!”

  ANI îl declară incompatibil pe Chivu. “Nu am nicio emoție!”

  Agenția Națională de Integritate pune frână fostului viceprimar din Rovinari. Laurențiu Chivu a fost declarat incompatibil după ce a deținut simultan două funcții publice. În aceiași situație se află și un fost ales din Drăguțești.

  Potrivit ANI în perioada 27 august 2014 – 04 septembrie 2015 Laurențiu Chivu a deținut simultan funcția de viceprimar și pe cea de membru în Consiliul de Administrație al Colegiului ”Gheorghe Tătărescu” Rovinari”. Alesul nu pare speriat de statutul de incompatibil și crede că problema va fi rezolvată printr-o promulgare dată de șeful statului. „Nu este niciun fel de problemă este o lege care se bate cap în cap. Toți viceprimarii din țară au făcut parte din comisiile de administrație ale unitățile de învățământ. Voi contesta în instanță și cu siguranță vori avea câștig de cauză. Nu am fost renumerat, nu am nicio emoție. Legea ce va fi promulgată de președintele Kaus Iohannis va regla această lege a incompatibilității. Voi candida dacă rovinărenii vor dori, din nou în 2020”, a declarat Laurențiu Chivu.

  Chivu președinte….

  Edilul din Rovinari se abține de la a face prea multe comentarii la adresa colegului consilier. Robert Filip îi ironizează însă pe liberali care, potrivit acestuia, primesc ceea ce au împărțit. “Nu fac parte din oamenii care lovește când cineva e la pământ dar asta demonstrează seriozitatea marelui Partid Liberal. În momentele acestea, mai grele pentru ei, eu le transmit un mesaj: Chivu președinte la județ. Eu cred că echipa conturată de Dan Vîlceanu e una de succes iar dacă Chivu ajunge președinte vom ajunge și noi unde nu nu ar trebui să ajungă niciodată un județ. Dumnezeu e mare și tot timpul primești ceea ce esti!”, a declarat primarul din Rovinari.

  Va câștiga

  Liberalul șef sare în apărarea colegului de la Rovinari despre care crede că va avea câștig de cauză. „Eu cred că domnul Chivu trebuie să conteste în instanță și vom vedea ce se va decide. Probabil a fost reclamat de cineva. Eu am încredere că va câștiga”, a declarat Dan Vîlceanu. În stare de incompatibilitate s-a aflat și fostul viceprimar din Drăguțești, Irinel Ungureanu, care ”în perioada 29 iunie 2012 – 10 februarie 2014 a deținut și exercitat simultan funcția de viceprimar și pe cea de administrator unic în cadrul unei societăți comerciale”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!