spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateBază sportivă nouă la Școala Gimnazială "Sfântul Nicolae"

  Bază sportivă nouă la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”

  Baza sportivă de la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu tot mai aproape de a fi finalizată. În doar două zile terenul de minifotbal a fost realizat, autoritățile fiind convinse că în maxim o săptămână întreaga bază sportivă va fi modernizată.

  Terenurile sintetice vor putea fi folosite atât de elevi cât și ce alți cetățeni care solicită închirierea cu ora. “Finalizăm încă o investiție importantă la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu, acolo unde montăm trei terenuri sintetice (fotbal, baschet și volei) de foarte bună calitate pentru elevi.

  Unitatea de învățământ s-a aflat în ultimii ani, la fel ca multe altele din oraș, în centrul unor modificări radicale. Una dintre clădiri a fost supraînălțată, mărindu-se astfel numărul de clase, a fost amenajat un amfiteatru și s-a achiziționat mobilier nou (investiție ce depășește 3 milioane de lei).

  Terenul pe care se află baza sportivă a fost achiziționat recent, pentru că aici se plătea o chirie consistentă și nu puteam veni cu îmbunătățiri, nefiind al municipalității. Acum amenajăm aceste terenuri pentru ca elevii să poată desfășura orele de educație fizică în cele mai bune condiții. Continuăm aceste investiții la unitățile de învățământ din municipiu cu credința sinceră că, beneficiind de o bază materială foarte bună, școlile fac mult mai ușor performanță. Am discutat cu foarte mulți părinți care în trecut se plângeau de condițiile în care erau nevoiți să învețe copiii lor. Acum școlile târgujiene beneficiază de clădiri moderne, dotate cu tot ceea ce este necesar, iar investițiile vor continua. Investind în educația copiilor noștri le asigurăm un viitor mai bun”, a transmis primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: