spot_img
28.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateCând va fi terminată modernizarea Căii Eroilor

  Când va fi terminată modernizarea Căii Eroilor

  Autoritățile locale din Târgu Jiu susțin că modernizarea Căii Eroilor, strada în lungime de aproximativ un kilometru care unește cele două parcuri în care se află operele lui Brâncuși va fi terminată la jumătatea lunii august. Lucrările nu arată, însă, ca și cum ar fi finalizate în mai puțin de patru luni.

  Bogdan Bejinaru, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, a precizat că firma italiană care s-a ocupat la început de realizarea lucrărilor a greșit execuția: „Firma  italiană care a câștigat licitația a subcontractat lucrarea unei alte firme italiene mai mici. Și lucrările executate pe o anumită porțiune de această firmă au fost executate greșit. Am avut, totuși, norocul să găsească un subcontractor mai serios, o firmă de la Giurgiu, care a trebuit să repare și ce a  făcut prima firmă. Dacă ținem cont de graficul de lucrări care ne-a fost prezentat, cu mici excepții, sunt în termen. Normal, pe 15 august, lucrarea trebuie să fie gata integral, inclusiv suprafața de 10.000 metri pătrați cu piatră cubică. Dacă se va merge în acest ritm, eu consider că se va încadra în termen. Sunt mulțumit până acum de această firmă și am sprijinit-o cu tot cea am putut. Sunt bine organizați și au utilaje corespunzătoare, astfel că nu consider că sunt probleme cu constructorul“.

  Circulația va fi închisă pe strada 16 februarie

  Circulația va fi închisă pe strada 16 februarie din Târgu Jiu, unde urmează să fie executate lucrări de înlocuire a utilităților. „Acum au venit în Comisia de circulația și au solicitat ca începând cu data de 4 mai să oprim circulația pe strada 16 februarie, pentru că proiectul cuprinde inclusiv o parte din această stradă, pentru a executa în termen de aproximativ o lună partea de utilități și pe acest tronson“, a mai adăugat viceprimarul Bogdan Bejinaru, la o emisiune de la Gorj Tv.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!