spot_img
24.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateCe spune primarul Romanescu de reorganizarea de la Poliția Locală Târgu Jiu

  Ce spune primarul Romanescu de reorganizarea de la Poliția Locală Târgu Jiu

  Mai multe funcții de conducere de la nivelul Poliției Locale Târgu Jiu vor dispărea în organigrama propusă de primarul Marcel Romanescu.

  Acesta a spus că posturile de șefi au fost create artificial, fără să se țină cont de interesul cetățenilor: „Posturile de șefi au fost create artificial. Au fost bine venite pentru anumite persoane. Posturile trebuie create pentru interesul cetățenilor.

  La Poliția Locală, în timp, s-au înființat cinci posturi de șefi. Au fost înființate cinci posturi de șefi, dar rezultatele nu au fost cinci ori mai bune. Am încercat să-i conving pe consilierii locali să aprobe o altă organigramă, dar nu am găsit înțelegere și mi-am dat seama că oamenii aceia erau foarte apropiați de ce s-a întâmplat înainte în Primărie.

  Am văzut o reacție a liderilor de sindicat, dar eu nu i-am văzut așa de vehemenți când au fost probleme cu polițiști locali care au abuzat de funcție, când nu s-a comportat corespunzător“.

  „Polițistul local să meargă pe stradă“

  Romanescu a precizat le va prezenta sindicatelor din Poliția Locală noua organigramă: „Reorganizarea se va face. Voi consulta sindicatele reprezentative din Poliția Locală, dar pentru a le prezenta modalitatea în care gândesc viitoare structuri.

  S-ar putea ca unii să fie dezavantajați, dar cei din Poliția Locală trebuie să înțeleagă că prestează un serviciu pentru cetățeni. Le voi solicita sindicatelor de la Poliția Locală să fie în stradă și să prevină anumite fapte antisociale. Eu vreau să-l văd pe polițistul local să meargă pe stradă.

  Le-am acordat toate drepturile angajaților de la Poliția Locală. Am dotat cu autoturisme, dar îmi doresc polițistul local să fie în stradă“, a precizat Romanescu la Gorj Tv.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: