spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateCirculaţia trenurilor între Gorj și Dolj este blocată

  Circulaţia trenurilor între Gorj și Dolj este blocată

  CFR SA anunţă că se circulă cu tracţiune Diesel doar pe intervalul Filiaşi – Ţânţăreni, iar două trenuri de călători care circulă între Bucureşti Nord – Curtici şi Arad – Bucureşti Nord vor ajunge la destinaţie cu întârzieri între 130 şi 150 de minute.

  Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunţat, joi dimineaţă, că, în cursul nopţii de miercuri spre joi, circulaţia trenurilor pe relaţia Cernele – Răcari – Filiaşi – Ţânţăreni a fost închisă temporar, din cauza unui deranjament provocat de un tren privat de călători care aparţine operatorului Astra Trans Carpatic.

  „Trenul privat de călători a rupt pantograful şi linia de contact la ieşire din staţia Filiaşi, deranjament care a provocat lipsa de tensiune pe relaţia Cernele – Răcari – Filiaşi – Ţăndărei. Menţionăm faptul că personalul de specialitate al SRCF Craiova a intervenit încă din cursul nopţii cu drezina pantograf pentru remedierea deranjamentului, în acest moment fiind în derulare lucrări de remediere şi repunere sub tensiune a firului de contact doar între staţiile Filiaşi şi Ţânţăreni. La această oră se circulă cu tracţiune Diesel, pusă la dispoziţie de operatorul naţional doar pe intervalul Filiaşi – Ţânţăreni” citează hotnews.ro din comunicatul CFR SA.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Oricum calaea ferata Craiova-Tg-Jiu este varza la capitolul viteza cu care se circula. Atat varianta pe Tg-Carbunesti , cat si varianta pe Rovinari. Poate numai necesitatile NATO vor misca ceva , pentru ca viteza este de secol 19.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!