spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateÎn atenția șoferilor din Târgu Jiu! Riscă să le fie avariate mașinile!

  În atenția șoferilor din Târgu Jiu! Riscă să le fie avariate mașinile!

  Edilitata Public începe o nouă campanie de tuns și cosit a ierbii din Municipiul Târgu-Jiu. Pentru a evita neplăcerile, proprietarii de autoturisme sunt rugați să ia măsurile necesare.

  Autoritățile au stabilit un grafic pe fiecare cartier din Târgu Jiu.
  „Precum în campaniile anterioare, din acest an, anunțăm cetățenii de faptul că acțiunea de tuns și cosit din întreg Municipiul Târgu-Jiu se realizează conform graficului anunțat și vom ajunge în fiecare zonă în parte. Menținem rugămintea către cetățeni de a le facilita munca colegilor noștri din teren, prin eliberarea de mașini a zonelor în proximitatea cărora urmează să se desfășoare cositul, pentru a evita eventuale avarii produse involuntar autovehiculelor.
  Venim cu rugămintea către asociațiile de locatari să verifice graficul anunțat și să înștiințeze toți membrii, cu cel puțin 24 de ore înainte, pentru facilitarea accesului echipelor noastre, prin eliberarea locurilor de parcare aflate în proximitatea zonelor verzi.
  De asemenea, menționăm faptul că graficul poate suferii modificări, din diverse motive, iar acestea vor fi anunțate în timp util”, a transmis conducerea Edilitara.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Cam târziu ne trezim ,după ce a ți avariat mașinile veniți cu ideea asta, când am venit la voi cu mașina plină de iarbă lovită de pietre,tripla spartă pe spate m ați făcut nebun ,se vede că după ce mi au lovit mașina nu au mai tuns iarba,au fugit . Așa că este o acoperire pentru voi, dacă ar lucra cu grijă nu pe viteză și mai atent ,dar ei ce zic dai înainte avem asigurare,mi se a spus că nu despăgubiți decât parbrize .

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!